Plánovací kalendář ke stažení s jednoduchou celoroční motivační hrou

 

Objevte možnost jak nenásilnou a nenutící formou povzbudit malé školáky při procesu učení. Jasný plán, reálný cíl, síla pozitivně naladěného kolektivu a přehled o viditelném pokroku jsou těmi základními klíči, které vám pomohou děti zapojit do akce a dlouhodobě podporovat jejich chuť do práce. Vytvořte doma nebo ve škole vzrušující atmosféru a nastartujte vnitřní motivaci každého jedince. V tomto článku najdete neobyčejný a víceúčelový plánovací kalendář ke stažení, který při pravidelném používání dokáže zázraky.

 

Získejte oblíbenou a fungující vychytávku projektu TESTÍK®

  • je zdarma a včetně aktualizací na další školní rok
  • velmi jednoduchá pravidla a použití bez složitých a zdlouhavých příprav
  • hodí se pro dívky i chlapce jakéhokoliv věku
  • nahrazuje měsíční i celoroční tematické hry všeho druhu
  • posiluje vzájemnou spolupráci a tmelí kolektivy
  • děti budou v obraze a zpestří si cestu vzděláváním
  • pedagogům i rodičům pomůže při samotném plánování 

 

Přináším aktualizaci vyzkoušeného školního plánovacího kalendáře projektu TESTÍK®, který už v loňském roce podpořil a zpestřil výuku ve stovkách základních škol. Bez většího úsilí s ním zvládnete dodržet čtyři základní a známé klíče vedoucí k úspěchuaplikovat je do pedagogické praxe a posílit tím v dětech chuť do práce a k učení samotnému. 

 

  • Všeobecně se ví, že jasný plán urychluje cestu a pomáhá jít vpřed. Vymýšlejte, plánujte a zapisujte do plánovače TESTÍK® aktivity související s výukou společně s dětmi. Takové, které váš třídní kolektiv baví a nadchne. 
  • Rozvíjet smíšený kolektiv tak, aby tempo i obtížnost vyhovovala každému je velice těžké. Je třeba nastavit reálný cíl, kterého dosáhnou jak bystřejší žáci, tak i ti momentálně slabší. S motivační hrou na plánovači TESTÍK® budete mít splněno každý den - není důležité vyhrát, ale zúčastnit se!
  • Při pravidelném používání plánovače TESTÍK® postupně stmelíte kolektiv a během školního roku vytvoříte jedno společné dílo - pestrou cestu vzděláváním (návod ke hře najdete ZDE).  Síla pozitivně a podobně naladěného kolektivu dělá divy!
  • Člověka vždy baví to, co mu jde, v čem je dobrý. Vsadím se, že tento pocit každý z nás zná na vlastní kůži. Přiznejme si ale, že pro mnoho žáků je úspěch už jen to, že školu zkrátka přežijí. Je tedy více než přínosné mít přehled o viditelném pokroku. Je skvělé perfektně zvládnout novou látku a mít jedničku z písemky. Některým jedincům však stačí i to, že vidí, jak čas ve škole ubíhá nebo za jak dlouho budou vytoužené prázdniny.

 

 

Školní plánovací kalendář ke stažení zdarma najdete přímo tady:

Stačí jen kliknout a okamžitě máte k dispozici univerzální plánovač v černobílé i barevné verzi. A to není vše! 

Registrovaní zákazníci již mají plánovač TESTÍK® přímo ve svých mailových schránkách a ti ostatní se mohou kdykoliv registrovat do e-shopu www.testik.cz a získat exkluzivní možnost stáhnout si a neomezeně používat nejen aktuální verzi kalendáře na školní rok 2024/2025, ale i další praktické PDF soubory do výuky. Staňte se součástí komunity, která se chce učit, tvořit a bavit se!

 

planovaci-kalendar-ke-stazeni-testik-2   planovaci-kalendar-ke-stazeni-testik-1

Univerzální měsíční plánovač testík   planovaci-kalendar-ke-stazeni-testik-tlacitko-1 

Už jste registrovaným zákazníkem?

Pak se dostanete k aktuálnímu školnímu plánovači pro rok 2024/25 přímo TUDY.

Odkaz je funkční pouze pro přihlášené!

 

Podpořte své kolegy pedagogy pouhým sdílením

Pokud se vám líbí výhody, které nabízí e-shop TESTIK.cz a rádi byste je sdíleli s kolegy a přáteli, není třeba porušovat autorská práva. Stačí jim jednoduše odeslat odkaz na tento článek.

Ráda je přivítám ve své databázi a budou také moci čerpat všechny výhody, o které jsem vám právě představila. A navíc je pro ně připravené překvapení jako uvítací dárek! Sdílejte tedy tuto skvělou možnost s ostatními tím správným a legálním způsobem. Společně můžeme podpořit vzdělání a rozvoj dětí ještě více!

 

 

 

Tipy a inspirace do výuky i na doma: Práce s plánovačem TESTÍK®

Plánovací kalendář ke stažení

  • Jde o PDF soubor, který můžete vytisknout v libovolném množství 
  • Je volně k dispozici v barevné nebo černobílé verzi na formát A4 nebo A3
  • Vybrat si můžete univerzální verzi bez datumů a událostí nebo aktualizovanou verzi včetně datumů pro celý školní či kalendářní rok
  • Svátky a společné prázdniny jsou v kalendáři již zaznamenané - je třeba doplnit své jarní prázdniny a dny ředitelského volna
  • Používat můžete postupně samostatné listy s jednotlivými měsíci nebo na viditelné místo vyvěste rovnou celý rok
  • Jednoduché autorské ilustrace přitahují pozornost dětí a napovídají, co se v daném měsíci pravidelně děje 
  • Je vhodný pro (třídní/školní) kolektivy i jednotlivce, ke skupinovému nebo osobnímu využití

Školní plánovací kalendář: Nové možnosti každý den

Plánovací kalendář TESTÍK® je univerzální nástroj, který přinese radost jak kolektivům, tak jednotlivcům. Umístěte tohoto spolehlivého průvodce na strategické a viditelné místo. Podpořte zdravé klima ve třídě, rozviňte svou kreativitu a plánujte společně s dětmi.

Nový školní rok, nové pololetí, nový měsíc, nový den - každou hodinu se nám všem otvírají nové možnosti!

Kdykoliv můžete začít i s plánováním nebo alespoň s vyvěšením aktuálního plánovače, který oživí třídní kolektiv i jednotlivce a zároveň nabízí něco, co může úplně pohodlně nahradit veškeré tematicky laděné celoroční i krátkodobé motivační hry, a to bez náročné přípravy! Ať už jste zkušení pedagogové, nebo nováčci, tento inovativní nástroj v podobě plánovacího kalendáře doslova změní váš pohled na celý školní rok!

Tipy a inspirace pro třídní kolektivy

  • Třídní akce, exkurze a výlety
  • Domácí úkoly a projektové dny
  • Tematické dny, týdny, bloky
  • Narozeniny dětí v kolektivu
  • Významné dny a výročí
  • Tematická výzdoba třídy související s výukou, který se hodí pro každé období

Osobní nebo rodinný kalendář

  • Kroužky, tréninky a jiné akce jednotlivých členů rodiny
  • Společné výlety, dovolené a jiné aktivity
  • Studijní či pracovní plány
  • Provozní povinnosti – nákup, úklid apod.
  • TIP: Zápisy každého člena rodiny můžeme značit do plánovacího kalendáře jinou barvou

 

Zábavná motivační hra jako součást plánovacího kalendáře

Kalendáře a plánovače různých druhů používáme všichni denně. Díváme se do nich, zapisujeme a pracujeme s nimi. Dříve nebo později se to naučí i děti a začít mohou právě v třídním kolektivu s plánovacím kalendářem TESTÍK®.

Jeho součástí je totiž jednoduchá celoroční motivační hra bez složitých příprav, která děti inspiruje a motivuje k dalším výkonům. Hra se jmenuje Pestrá cesta vzděláváním a postará se mimo jiné i o to, aby byla pro děti práce s kalendářem zajímavější a lákavější. Je to skvělý nástroj pro rychlou a pravidelnou reflexi a dokážete s ní velice jednoduchým způsobem vytvořit ve třídě vzrušující atmosféru a týmovou zábavu. 

Návod a pravidla hry včetně dalších informací naleznete TADY.

 

Získejte svůj plánovací kalendář TESTÍK® třeba hned a zdarma

Je jedno v jaké části školního či kalendářního roku právě jste. Začít můžete kdykoliv. S plánovacím kalendářem TESTÍK® spojíte kreativitu s organizací a motivujete děti k učení a kolektivní práci. Staňte se průvodci na cestě ke znalostem a zážitkům, které si děti budou pamatovat navždy. Stažením školního plánovacího kalendáře TESTÍK® začíná vaše cesta k nezapomenutelnému školnímu roku!  

     

 

Projekt TESTÍK a já jsme tu pro vás, abychom společně podpořili děti na jejich cestě k úspěchu.

Vyberte si jednu (nebo více) z následujících možností, která je pro vás nejpříjemnější a zůstaňte se mnou v kontaktu.

FACEBOOK   |   PINTEREST   |   NEWSLETTER

 

 

PROFIL facebook jana 2

Jana Vondrušková

kreativní tvůrkyně jedinečných vzdělávacích pomůcek pro děti 1. stupně ZŠ

 

Učební pomůcky značky TESTÍK® jsou výsledkem mé vášně a snahy o inovaci ve vzdělávání. Přinášejí jednoduché, rychlé a efektivní učení, usnadňují práci a šetří čas jak dětem, tak pedagogům i rodičům. Přivádějí děti ke kontinuálnímu a samostatnému učení, pomáhají jim snadno pochopit látku a procvičit ji bez námahy a nechuti. Ráda studuji, tvořím a bavím se prací, která mi dává smysl a pomáhá ostatním.

 

Přidejte se ke mně a společně pomůžeme dětem objevit radost ze učení.

Zpět do obchodu